Zahtev za ponudu

 

Prirodni gas (metan), osim u domacinstvima i inustriji, više decenija se koristi i kao gorivo za pogon motornih vozila. Njegove karakteristike ga svrstavaju medu ekološki najcistija goriva sa jedne, i sa druge strane prilikom upotrebe u motornim vozilima ima veoma povoljna svojstva u toku sagorevanja u cilindrima motora, što rezultira veoma niskom potrošnjom po predenom kilometru. U prilog ovome govori i njegova oktanska vrednost koja se izražava brojem 140, dok je za tecni naftni gas 115, a za benzin 95.

 

 

 

Mali broj pumpi na kojima se mogu snabdevati vozaci koji koriste ovu vrstu goriva je limitirajuci faktor prilikom odlucivanja o ugradnju opreme. Medutim, pored kompletne ponude za ugradnju opreme u servisima Zavoli gas point Srbija, kao alternativno rešenje mogu se nabaviti i stanice za punjenje u domacinstvima.
Stanica  sa najmanjim kapacitetom može dnevno opsluživati 3 do 5 vozila, što je pogodno za domacinstva koja imaju više vozila, firme koje imaju dostavna vozila, auto škole, taksi udruženja i sl.
U ponudi su pumpe firme BRC FUEL MAKER. Sve informacije po pitanju nabavke ovih stanica i druge opreme za metan, mogu se dobiti u firmi Stanisic DOO Futog, na tel. 021/895-938, mob. 063/515-833.

 

 

 

 

Zahtev za ponudu

(ukoliko želite konkretnu ponudu za vaš automobil popunite ovaj zahtev)